USLUGE 2018-05-14T09:52:41+00:00

USLUGE

Kovana bravarija, aluminijum i inoks, metalne konstrukcije, varenje prohroma i aluminijuma, savijanje cevi i kutija, prodaja cevi, profila i limova.

ŠTA SVE RADIMO?

Osnovna delatnost radnje je izrada kovane bravarije i kovanih elemenata. To podrazumeva izradu gelendera, ograda, kapija, zaštitnih rešetki za prozore i vrata, nadstrešnica, nameštaja (kreveta, stolova, stolica, kompleta za kamine…).  Po narudžbi izrađujemo aluminijumske i inoks gelendere i balkonske ograde u poslovnim i privatnim objektima. Osim toga, radnja se bavi i izradom metalnih konstrukcija, izradom hala od panela, čeličnih nadstrešnica, vrata i prozora, dvorišnih ograda i zastakljivanjem terasa. Bavimo se i uslužnim varenjem prohroma i aluminijuma, kao i uslužnim savijanjem čeličnih  i prohromskih (kutija) i okruglih cevi . Takođe kod nas možete kupiti cevi, profile i limove koje vam dovozimo na kućnu adresu.

KOVANA BRAVARIJA

-Gelenderi, ograde, kapije, zaštitne rešetke za prozore i vrata, nadstrešnice, nameštaj (kreveti, stolovi, stolice, komplet za kamine…).

DETALJNIJE

ALUMINIJUM I INOKS

Gelenderi i balkonske ograde.

DETALJNIJE

METALNE KONSTRUKCIJE

Izrada metalnih konstrukcija, čeličnih nadstrešnica, vrata i prozora, dvorišnih ograda i  zastakljivanje terasa.

DETALJNIJE

VARENJE PROHROMA I ALUMINIJUMA

DETALJNIJE

PRODAJA CEVI, PROFILA I LIMOVA

Besplatan prevoz na teritoriji Beograda.

DETALJNIJE

SAVIJANJE CEVI I KUTIJA

Savijanje čeličnih (kutija) i okruglih cevi.

DETALJNIJE